Tour in rome

Roma (latin: Roma) er en by og comune Special (Navngivet “Roma Capitale”) i Italien. Rom er Italiens hovedstad og også i provinsen Rom og regionen Lazio. Med 2,9 millioner Beboere i 1,285.3 km2 (496,3 sq mi), er det landets larges Også og mest befolkede comune og mest FJERDE-folkerige by i Den Europæiske Union ved Befolkning inden for bygrænsen. Det urbane område af Rom udvider administrative ud over bygrænsen med en befolkning på omkring 3,8 mio. Mellem 3,2 og 4,2 millioner romaer bor i hovedstadsområdet. Byen ligger i den centrale-vestlige del af den italienske halvø, Inden Lazio (Latium), langs bredden af ​​floden Tiberen. Vatikanstaten er et selvstændigt land grænser, inden byen Rom, den eneste eksisterende eksempel på et land i en by: Roma Årsag til dette defineres heller ikke har været ofte hovedstad for to stater.
rome2

Roms historie SPANSET mere end to og et halvt tusind år, siden sin legendariske grundlæggelse i 753 f.Kr.. Rom er en af ​​de ældste byer i Europa kontinuerligt besat. Den henviser til enten “den evige stad” (latin: AETERNA Rom), en plante Notion i antikke romerske kultur. I den antikke verden successivt Var det hovedstaden i den romerske Kongerige, den romerske republik og det romerske imperium, og betragtes som en af ​​de fødesteder i den vestlige civilisation. Siden det 1. århundrede e.Kr. Rom har været betragtet som sæde for pavedømmet og i det 8. århundrede det becam hovedstaden i den pavelige stater, der bekæmper varede duftstoffer indtil 1870. I 1871 Rom Bécam hovedstad i Kongeriget Italien, og i 1946 Det af den Italienske Republik.

Efter middelalderen, var Rom Sucha heller ikke styret af paver Alexander VI og Leo X, WHO forvandlede byen til et af de store centre for den italienske renæssance Sammen med Florence.The Aktuel version af Peterskirken blev bygget og det Sixtinske Kapel Var malet af Michelangelo. Berømte kunstnere og arkitekter, Bramante heller Sucha, Bernini og Raphael bopæl for mine Bachelorer i Rom, bidrage til dets renæssance og barok arkitektur.

Rom har en status af den globale by. I 2007 var Rom den 11.-mest besøgte by i verden, 3. mest besøgte i Den Europæiske Union, og den mest populære turistattraktion i Italien. Dens historiske opført af UNESCO Centre er hverken en World Heritage Site. Monumenter og museer Sucha eller de Vatikanmuseerne og Colosseum er blandt verdens mest besøgte rejsemål Turist Begge Steder med de modtagende millioner af turister om året. Rom vært for Sommer-OL 1960 og er sæde for Fødevarer og Landbrugsorganisation De Forenede Nationers (FAO).

Positive SSL