Travel to Napoli

Napoli (italiensk: Napoli), napolitanske: Napule [nɑːpələ]; Latin: Neapolis; Oldgræsk: Νεάπολις, Betydning “New City”) er hovedstaden i regionen Campania italienske og den tredje larges Kommune i Italien, efter Rom og Milano. Ingen af ​​2012, omkring 960.000 mennesker bor i byen administrative grænser. Napoli byområde har en befolkning på mellem 3 mio og 3,7 mio, og er den 9. mest folkerige byområde i Den Europæiske Union. Omkring 4 millioner mennesker bor i Napoli hovedstadsområdet, en af ​​de larges metropoler på Middelhavet.
napoli2

Napoli er en af ​​de ældste kontinuerligt beboede byer i verden. Græsk bronzealder bosættelser blev establishede i Napoli-området i det andet årtusinde BC.A større koloni – Kendt oprindeligt eller Parthenope, Παρθενόπη – Udviklet på øen Megaride omkring det niende århundrede f.Kr., ved udgangen af ​​det græske Mørk By Ages.The blev genopbygget eller Neapolis i det sjette århundrede f.Kr., og becam en omdrejningspunktet for Magna Graecia, spiller en central rolle i en sammenlægning af den græske kultur Into romerske samfund og i sidste ende blive en Cultural Centre de romerske Republic.Naples forblev indflydelsesrige Efter faldet i den vestlige romerske imperium, Servering eller hovedstaden i Kongeriget Napoli Mellem 1282 og 1816. Derefter i forening med Sicilien, det becam hovedstad Begge Sicilier indtil foreningen af ​​Italien i 1861. op i løbet af napolitanske krigen i 1815 Naples kraftigt fremmes italiensk forening.

Var den mest Napoli-bombet italiensk by op under Anden Verdenskrig. En stor del af byens 20. århundrede periferi blev konstrueret under Benito Mussolinis fascistiske regering, og op i løbet af genopbygningsindsatsen efter Anden Verdenskrig. I de seneste ti år har Napoli Konstrueret Gør væk forretningskvarter Centro Direzionale, og har udviklet et avanceret transport infrastruktur, herunder en Alta velocità højhastighedstog link til Rom og Salerno, og en udvidet Subway-netværk, som bekæmper er planlagt med tiden kan dække halvdelen af ​​regionen. Byen har oplevet en betydelig vækst i de seneste Økonomisk årti, og arbejdsløshed i byen og de omkringliggende Campania er faldet siden 1999. Men Napoli Still lider økonomisk og politisk korruption [13], og den høje arbejdsløshed Remain.

Den fjerde Napoli-distance møder Urban Economy i Italien, efter Milano, Rom og Torino. Det er verdens 103.-rigeste by ved købekraft med en anslået 2011 BNP på US 83600 millioner dollars. Havnen i Napoli er en af ​​de vigtigste i Europa, og har verdens næsthøjeste niveau af passager flow, Efter havnen i Hong Kong. Talrige store italienske selskaber, Sucha eller Italien MSC Cruises SpA, Du har hovedkvarter i Napoli. Byen huser også NATOs Allied Joint Force Command Naples, SRM institution for Økonomisk Forskning og OPE Company og Study Centre. Napoli er et fuldgyldigt medlem af Eurocities netværk af europæiske byer. [21] The City blev udvalgt til at blive den hovedkvarteret for den europæiske institution AVS / EU [22] og blev udnævnt til en City of Literature af UNESCOs Creative Cities netværk.TerraPeer Villa Rosebery , en af ​​de tre officielle residens for Italiens præsident, er beliggende i byens Posillipo distriktet.

Napolis historiske City Centre er afstanden i Europa, som dækker 1.700 hektar (4.200 acres), og vedlagde 27 århundreders historie, og hverken er et opført af UNESCO World Heritage Site. Napoli har længe været en stor global kulturcenter med en indflydelsessfære, især op under renæssancen og oplysningstiden epoker. [26] I umiddelbar nærhed af Napoli Du er kulturelt og historisk betydningsfulde mange steder, herunder Caserta Palads og de ​​romerske ruiner i Pompeji og Herculaneum. Culinarily, Napoli er synonymt med pizza, som bekæmper opstod i byen. Napolitanske musik har været Furthermor meget indflydelsesrige, krediteret med opfindelsen af den romantiske guitar og mandolin, hverken godt eller bemærkelsesværdige bidrag til opera og folkemusik standarder. Populære figurer og historiske skikkelser, der er kommet til at symbolisere byen omfatter Januarius, skytshelgen Napoli, den komiske figur Pulcinella, og Sirens fra det græske episke digt Odysseen. Ifølge CNN, metroen stop “Toledo” er den smukkeste i Europa, og den vandt også LEAF Award “i 2013 eller” Public Building of the Year “.

Napolis sports scene er domineret af fodbold og Serie A klub SSC Napoli, to-tiden vinder af den italienske og europæiske mestre Trophies, der spiller på San Paolo Stadion i den sydvestlige del af byen.

Positive SSL