Travel to Venezia

Venedig, suppleant forældede formular: ed; Venetian: Venexia [venɛsja]; Latin: Venetia; Slovensk: Benetke) er en by i det nordøstlige Italien placeret på en gruppe af 118 små øer adskilt af kanaler og forbundet af broer. Det er beliggende i den sumpede venetianske lagune strækker qual Langs kysten, Mellem munden på Ja og Piave Rivers. Venedig er renownedat for skønheden i indstillingen its me, its me Dens arkitektur og kunstværker. Byen i sin helhed er hverken en World Heritage Listed Site, sammen med dets lagune.
venezia2

Venedig er hovedstaden i regionen Veneto. I 2009 var der 270,098 mennesker, der bor i Venedig Comune (Population Overslag over 272 000 indbyggere Omfatter befolkningen i de Whole Comune af Venezia, omkring 60.000 i den historiske by Venedig (Centro Storico), 176.000 i Terraferma (Mainland), for det meste i Large frazioni (nogenlunde svarer til “sogne” eller “afdelinger” i andre lande) i Mestre og Marghera, 31.000 lever på andre øer i lagunen). Sammen med Padua og Treviso, er byen Inkluderet i Padova-Treviso og Venedig Metropolitan Area (Patria), med en samlet befolkning på 1.600.000. Patria er kun et Metropolitan statistisk område Uden nogen grad af autonomi.

Navnet er afledt fra den gamle Veneti folk beboede WHO Region af det 10. århundrede f.Kr.. Byen historisk var hovedstad i Republikken Venedig. Venedig har været kendt eller “La Dominant”, “Serenissima”, “Dronningen af Adriaterhavet”, “City of Water”, “City of Masks”, “City of Bridges”, “The Floating City”, og “City of kanaler “. Luigi Barzini beskrev det i The New York Times eller “uden tvivl den smukkeste by bygget af mand”. Venedig er også blevet beskrevet af Times Online eller Bliver en af ​​Europas byer mest romantiske.

Republikken Venedig var en stor maritim magt op i middelalderen og renæssancen, og en mellemstation område for korstogene og Slaget ved Lepanto, ikke engang en meget godt! Vigtigt centrum for handel (især silke, korn, og krydderi) og kunst i det 13. århundrede op til slutningen af ​​det 17. århundrede. Dette gjorde Venedig en velhavende by throughou meste af sin historie. Det er også kendt for sine mig! Vigtige Flere kunstneriske bevægelser, især renæssancen. Venedig har spillet en vigtig rolle i historien om symfonisk og opera musik, og det er fødested for Antonio Vivaldi.

Positive SSL